Değerli Öğrencilerimiz,

Afet Yönetimi Enstitüsü bünyesinde araştırma görevlisi alımı yapılacaktır. 1 adet Deprem Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans, 1 adet Afet Yönetimi programında tezli yüksek lisans öğrencisi olma şartıyla kadro açılmıştır.

Ayrıca Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi kadrosuyla üçüncü bir araştırma görevlisi ataması yapılacaktır. İnşaat Mühendisliği veya Deprem Mühendisliği alanlarının birinde ders aşamasında tezli yüksek lisans yapan öğrencilerimize duyurulur. Araştırma görevlisine, İnşaat Mühendisliği (Deprem Teknolojileri; Yapı; Yapı Malzemeleri; Yapım Yönetimi) öncelikli alanında lisansüstü eğitim yaptırılacaktır.

İlan başvuru şartları ve süreç hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

kadroilani